Meie päikesekiir!

Pikk, sale ja rõõmsameelne naine hakkab juba kaugelt silma ja meie saime ta endale !!!

Kaja on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Seminari ning omandanud lasteaia õpetaja eriala, mistõttu saab ta mängeldes hakkama ka väikeste patsientidega. Nagu ikka, tuleb elus ette uusi väljakutseid ja inimene on juba loomult selline, et otsib oma kohta elus!

Nii juhtus ka meie Kajaga. Täiesti uus pööre tema elus – õpingud Jalaravikliinikus, kus läbis jalahooldus-spetsialisti koolitused. Et oma oskusi ja teadmisi selles vallas rakendada ja pidevas arengus hoida, hooldab ja ravib ta nii suurte kui väikeste patsientide jalgu ja hingi meie Jalaravitoas.

Noorukina tublisti spordiga tegelenud naine on ikka samal lainel ja teab, kui tähtis on jalgade ja terve organismi hea tervis ning täiendas seega oma teadmisi Eesti Massaaži- ja Teraapiakoolis, kus läbis kupu- ja Tai jalamassaaži kursused. Iga protseduur tema käe all lõpeb mõnusa lõõgastusega jalamassaaži näol.

Juba eelmistel töökohtadel on Kaja mitmel korral kolleegide poolt valitud kõige sõbralikumaks töötajaks! Saame seda 100% kinnitada! Sportlik ja õpihimuline Kaja nakatab kõiki oma rõõmsameelsusega ning pistab juba varakevadel näpud mulda, et peatset õiteilu nautida.

Kevad juba piilub ja pillub sädelevaid päikesekiiri! Teeme oma soojale ja päikeselisele Kajale pika-pika pai ja täname teda, et ta meie ja klientide jaoks olemas on!

Jalaravituba, kus Kaja töötab, asub Peterburi tee 2c, Tallinnas.

Pöördu julgelt meie poole, kui sul on enda või oma lähedaste jalgade pärast mure:

Tel 58 103 222; info@jalaravituba.ee; www.jalaravituba.ee kontaktivorm; FB sõnumid.