Hea inimene, pakume Sulle ja Sinu lähedastele KODUHOOLDUST!

Kui Sul on kodus eakas või puudega inimene, siis allpool olev uudis on mõeldud Sulle! Vanuri või puudega inimese toomine jalaravisse ei tundu praegusel Covid-19 viiruse perioodil võibolla turvaline. Samuti on transpordi korraldamine aeganõudev ning nii võib ühele jalahooldusele kuluda terve abivajaja ja hooldaja tööpäev. Et seda vältida, töötasime välja koduhoolduse paketi abivajaja juures. Pakume teenust ka väljaspool Tallinna inimeste kodudes või hooldusasutustes. Julgustame meiega ühendust võtma, et leida parim võimalik lahendus! Vaata infot ka meie kodulehelt: https://jalaravituba.ee/koduhooldus-2/

Kui on soov siiski tulla meie Jalaravituppa, siis kinnitame, et klientide tervis on meie jaoks väga oluline. Seetõttu on meil hoolduses alati vaid 1 klient korraga ja protseduuride vahele on jäetud piisavalt aega, et ruumid enne uue kliendi tulekut korralikult tuulutada ning töövahendid desinfitseerida-steriliseerida. Kui tunned end puudutatuna, siis tegutse kiiresti, sest hiljaks jäänud abi ei pruugi olla nii efektiivne ja tulemuslik, kui loodetud. Samuti paneme südamele, et ka ravist kõrvale hiilimine või pooleli jätmine on iseenda karistamine, sest jalad peavad meid kandma terve elu!

Sinu jalad on kuldaväärt!

Meie ootame Sinu kõnet 58 103 222 või e-kirja info@jalaravituba.ee.